Våra söta nya katter :-)

24. november åkte vi till Malmö och hämtade två gulliga kattbröder. Dom är ungefär 1½ år gamla och dom och barnen går jättebra ihop. :-) Barnen är lyckliga och katterne är väldigt intresserade av båda barnen och vill kela med dom. Det märks att dom har barnvana och det känns som om dom har saknat "deras" barn..? Saga och Ronja är mycket omsorgsfulla och Saga har redan deklarerat sin kärlek till katterna!

Katterna är väldigt lugna och trygga. Den ena tyckte inte det var så kul att köra bil även om jag satt med båda katter framme hos mig. När jag började sjunga lite för barnen när dom i sin tur började bli otåliga i bilen blev den ledsna katten helt lugn och la sig ner. Hade jag bara vetat det från början! :-) Jag sjöng resten av vägen hem.

Väl hemma gick bröderna på upptäcktsfärd i hela huset. Försiktiga men ganska orädda. Vi lät dom kolla överallt. Det finns dom som tycker man ska hålla katten i ett rum i början, men det går inte att fixa hos os ochsen tycker jag att dom var så lugna och trygga att det skulle gå bra - och det gjorde det ju. Nu vet dom vad som finns i hela huset och jag är övertygat om att det också gör dom tryggare.

Bilderna här är från första kvällen hemma hos os. Katterna åt redan efter ungefär en kvart, gick på lådan(lådorna) nästen precis efteråt och långsvansen var med när vi skulle läsa godnattsaga.

På kvällen la dom sig och sov tilsammans med barnen.


Katterna undrar över nya kattsandet - vi tycker det klumpande vita är det bästa i världen!
Kat 4


Mys i sovrummet
Kat 3


Kat 2


Kat



Kat 5


Godnattsaga
Kat 6